17 april 2016

Det var inte igår man var här inne och skrev! Men fick för mig att damma av bloggen igen såhär på söndagskvällen.
Det har hänt en del sen sist, inflyttade i Uppsala och efter byggingenjörsutbildningen hamnade jag på en arkitektfirma vid slussen i Stockholm där jag trivs något otroligt bra. För någon vecka sedan kom vi hem från 2 underbara veckor i Thailand som jag tänkte ta i ett annat inlägg, och på fredag bär det av till Frankrike med jobbet. Så nu ska jag slänga på en film i sängen och ladda för en ny vecka!

IMG_3610

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>