1 Juli

1 Juli och idag kom äntligen den riktiga sommarvärmen, hoppas bara det håller i sig! Låg ute i solen några timmar tills jag brände upp mig, gav mig ut på en 5km promenix och nu tar jag det bara lugnt.

Förra veckan besökte jag Sthlm med syrran, var på en arbetsintervju men kände dock att det inte var något för mig så jag fick tacka nej. Blev kvar några dagar till och umgicks med mormor och moster innan jag begav mig hemåt för lite jobb och slutredovisning på NCC. Där fick vi en stor bukett blommor samt presentkort på 4000 på Marieberg galleria, roligt med lite creds efter 2 månaders slit!

IMG_2130 sthlm

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>