Latest

collage1Efter examensceremonin firade jag med mina tjejer. Förfest x2 innan Strömpis.

4 middag2Dagen efter vankades ingenjörsmiddag med alla andra examenstagande ingenjörer.

bild3Helgen därpå firades jag av min fina släkt och familj.

collage2 bild4Blev en tripp till både Sthlm och Linköping. Till Linköping följde Oscar med och vi stannade på vägen och åt på ett populärt glass ställe. På kvällen mötte vi upp Nick & Jossan för bio. Dagen efter var vi ute och åt på stan med Catarina och gick hem i världens mysigaste väder.collage3I lördags följde jag med till Arboga för att fira Oscars examen. Även jag fick jätte fina examenspresenter!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>