Three years later..

Fortfarande svårt att smälta att det gått hela 3 år mellan bild nummer 1 och 2 togs. År 2012 var jag 19 år, hade tagit studenten någon månad tillbaka och satt med spänning framför datorn när antagningsbeskedet skulle komma ut. Uppdaterade webbsidan 100 gånger innan det slutliga beskedet kom – antagen! Skrek av lycka och förstod inte att jag till hösten skulle flytta till en ny stad och börja på universitetet. Idag, 3 år senare, är jag 22 år och färdigutbildad ingenjör. Redo för det nya livet som väntar runt hörnet.

Har varit mycket festligheter i veckan som det kommer upp bilder från imorgon, nu ska jag iväg och firas av släkten och la familia!

examen

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>