Beijing part 2

På vår Kinaresa besökte vi Kinesiska muren vilket var väldigt kul och häftigt! Några bilder är också från himmelska fridens torg som är det största torget i världen. Utsiktsbilderna är dels från Oscars lägenhet och dels från Oscars chef som vi var hos på middag. Vi var även på en restaurang en kväll och testade Pekinganka. Sjukt häftig stad som jag hoppas på att få återbesöka någon gång i framtiden!

kina3 kina1 kina2 kina4 kina6 kina10 kina7 IMG_5334 kina8

IMG_1333 (1) kina9

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>