Material love

Dagen startade med några timmars exjobb på NCC, och idag blev vi klara! 95 sidor slutade kalaset på och nu är det bara lite slutfinish kvar innan presentation. Efteråt gick jag och Bea ner på stan och lunchade med Victoria. 3 timmar senare efter en hel del snack blev det gymmet. Nu ska jag varva ner i soffan och avrunda denna fredag!

Materiell kärlek från Kina. Det besöktes tre olika marknader samt outlets. Detta är bara en del av all shopping jag släpade med mig hem..

blogg1 blogg2 blogg3 blogg4

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>