Livet

Fick reda på igår att även tenta 2 av 2 var godkänd så nu är jag klar med precis alla tentor, känns overkligt samtidigt som jag är såå glad! Examensarbetet rullar på bra, har en resa inbokad och nästa vecka ska temperaturerna stiga uppåt 18 grader. Dagarna springer iväg så snart är även Oscar hemma igen som är utomlands i 2 månader för att skriva examensarbete. Nu ska jag ta bilen hem till föräldrarna!

Besökte min frisör i torsdags och fick håret toppat och stylat, alltid lika nöjd när jag går ut därifrån!

hair

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>