Idag skrev jag mina sista tentor på universitetet. Känns overkligt och lite tråkigt då åren gått otroligt fort. Människor man lärt känna och även jag kommer antagligen flytta vidare och det är lite små trist. Samtidigt kommer jag ha en stadig grund att stå på som förhoppningsvis leder till ett av mina drömjobb så småningom. Men först ska examensarbetet på NCC skrivas innan jag är helt klar med skolan.

Efter tentan mötte jag iallafall upp Bea för lite gym och sedan blev det en långpromenad i det fina vårvädret med my man.

IMG_0577 IMG_0578

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>