One year

Idag har jag och min kärlek 1 år. Vi åkte iväg till Göteborg i lördags för att ”fira” lite smått vilket var hur mysigt som helst. Först shoppade vi ett par timmar samt lunchade på stan innan vi checkade in på hotellet. Rummet vi fick var på 9:de våningen så vi fick en fin utsikt över Göteborg och Liseberg. Tog det lugnt någon timme innan vi gick ner till spaet där vi bastade och satt i utomhusjacuzzin. Några timmar därefter åt vi middag på hotellets restaurang. Underbart mysigt minitripp med världens underbaraste kille. Så glad att jag har dig ♥

blogg3 blogg1 blogg2

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>