London shopping

Köpte faktiskt inte så mycket som jag hade räknat med, hade mest med att göra att vi bara åkte med handbagage och jag var dum nog att bara ta en sportbag istället för en ordentlig resväska. Men allting förutom datorväskan hittade jag på Primark. Skorna är ju bara to die for! Köpte även solglasögon, nagellack och läppstift där.

Är ledig från skolan idag så jag och Bea var nyss på gymmet och efter det solade jag. Får se om jag blir inringd på jobb ikväll annars ska jag bara ta det lugnt! Pussade Oscar hejdå imorse som är i Tyskland tills på söndag, så är själv hela helgen och ska passa på att jobba.

IMG_4925 IMG_4931 bloff IMG_4928 IMG_4933

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>