22nd birthday

It´s my birthday! Blivit uppvaktad och fått fina presenter på min dag. Har dock tentor på tisdag och onsdag så det blir födelsedagsfirande x2 då jag får åka hem till mina föräldrar om någon vecka och fira mig där också. Har iallafall fått pengar av min mormor, så igår innan gymmet smet jag in på stadium och köpte en dösnygg träningsväska! Sen har jag fått en ”sodastream” + smaker av min kära pojkvän, och av Catarina fick jag en hårolja som luktar jätte gott!

Nu ska jag och Oscar snart ner på stan där vi ska gå på restaurang följt av bio och Taken 3!

1 2 3 4 5

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>